POWDERBOX:

Powderbox – en van Powderbox zijn op veel locaties te zien deze BOX wordt vaak ingezet als een extra service naar hun klanten. De vrouwelijke klanten hebben tijdens het uitgaan of voor een zakelijke lunch of diner regelmatig “Essentials for on the Go” nodig en vinden de POWDERBOX dan ook een leuke en mooie gadget en service om zich op te frissen. In de POWDERBOX worden met name vrouwelijke verzorgingsproducten verkocht, zoals feminine protection, parfum, cosmetica en deodorant.

Voor de mannelijke klanten zijn er ook vele producten die een toevoeging kunnen zijn op het gebied van”Personal care on the Go” Voorbeeldje van deze producten kunnen zijn: Deodorant, Condooms, Mondverfrissers, Zonnebrand, Sexartikelen en Andere Hygiëneproducten.

De POWDERBOX is leverbaar in verschillende basiskleuren wit, zilver, zwart, grijs en wit. De kap en specifieke onderdelen van de kap kunnen in verschillende kleuren worden geleverd. De klant kan een keuze maken uit verschillende POWDERBOX ontwerpen of voor een eigen ontwerp kiezen. De Box beschikt over controle en afzetcijfers, ledverlichting voor uitverkocht product, A-kwaliteit onderdelen en tevens heeft de box geen stroom nodig vanuit een stopcontact. De reclameruimte bovenin de machine wordt vaak gebruikt voor een eigen corporate of product uiting of als promotiemiddel. De locatie heeft de keuze om eigen producten in de POWDERBOX te doen of te kiezen uit de producten van POWDERBOX . Producten worden vaak met een kortingscoupon in leuke vrouwelijke doosjes (in eigen huisstijl) verkocht.

Voor onderhoud en reparatie kan er een contract worden afgesloten op jaarbasis of op Afroep, Er zijn ook mogelijkheden tot huur of lease van deze machines.

Interesse of vragen over een POWDERBOX, neem dan contact met ons op !!!

Kenmerken POWDERBOX

  • Vrouwelijke esthetische opvallende POWDERBOX

  • Keuze uit een POWDERBOX ontwerp of een eigen ontwerp

  • Kap van de POWDERBOX leverbaar in verschillende kleuren

  • Reclameruimte voor (wisselende) advertenties

  • Keuze uit eigen producten of de producten van POWDERBOX

  • Productlabels in eigen huisstijl (optioneel)

  • Doosjes met producten in eigen vrouwelijke huisstijl (optioneel)

  • Kortingscoupons (optioneel)

Contact
Shop