Onze oplossingen

Powderbox biedt op maat gemaakte Creative Vending Solutions. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen uit de volgende oplossingen:

Onze oplossingen

Creative Vending Solutions

Powderbox is een jonge snel groeiende onderneming en is de Nederlandse distributeur van een grote internationale Vending machine fabrikant. Powderbox biedt “Creative Vending Solutions”. Vending Machines zijn niet alleen een mooie service voor uw klanten en personeel, maar ook een mooie manier zijn om winstgevend producten te verkopen. Daarnaast kunt u onze automaten ook inzetten als media en promotiekanaal. In de verschillende A-kwaliteit vending machines van Powderbox kunnen  verschillende producten worden verkocht. De automaten zijn of klein, esthetisch en robuust en hebben geen elektriciteit nodig. Ze zijn daardoor overal op te hangen, hebben een lange levensduur en zijn hufterproof, of de automaten zijn echte Heavy Duty`s die de verkoop van meerdere items (Cross Selling) stimuleerd en dat u omzet verhoogt.  De automaten zijn beschikbaar in standaard uitvoering, maar eventueel ook volledig zelf ontwerpen en ‘wrappen’ tot een sterk marketing kanaal, waarmee u reclame kunt maken voor uw merk, product of dienst.

Bij Powderbox kunt u alle kanten op. Naast het inzetten van een vending machine als service op uw eigen locaties biedt Powderbox de mogelijkheid om deze in te zetten als reclamemedium op vele A-locaties, zoals Horeca, Sport, Evenementen en jonge gezinnen locaties. Bij iedere keuze die u maakt past een op maat gemaakt service model, waardoor u geen omkijken heeft naar mogelijk ontwerp, dure investeringskosten, installatie, navullen, onderhoud of storingen.

Powderbox biedt haar producten en diensten inmiddels aan op vele locaties in Nederland, waaronder tankstations, vakantieparken, binnenspeeltuinen, poppodia, sportclubs, bedrijven en grand cafés. Powderbox biedt u de mogelijkheid om meer dan 50 uiteenlopende producten in de automaten te verkopen. Naast de traditionele condooms en tampons worden er ook verschillende verzorgingsproducten, zoals tandenborstels, shampoo, scheergerei, deodorant, parfum, cosmetica in de automaten verkocht. Maar ook ander type producten, zoals duikbrillen, blaastesten, paracetamol, fietslampjes en luiers worden in de machines verkocht

Powderbox biedt u verschillende mogelijkheden:

Ontwerp uw eigen Vending Machine

Powderbox werkt samen met creatieve en ervaren ontwerpers die van uw Vendingmachine een uniek verkoop- en servicekanaal kunnen maken. De Automaat kan volledig naar eigen inzicht worden ontworpen. Powderbox biedt u de mogelijkheid om de Automaat specifiek aan te passen voor uw eigen producten en diensten.

Vending Machines als extra service op uw locatie

(Premium) Services, nieuwe klanten, meer klantloyaliteit, feedback en inzicht door middel van “Creative Vending Solutions” ?

Powderbox werkt met diverse internationale vendingfabrikanten en toeleveranciers samen en daardoor kunnen wij unieke innovatieve Premium Services bieden.

Vending machines als reclamemedium voor Adverteerders

Powderbox exploiteert automaten. Als Adverteerder heeft u de mogelijkheid om de automaten op externe A-locaties als Communicatie, Service, Promotie en/ of Verkoopkanaal in te zetten. Powderbox biedt u hiervoor verschillende Medianetwerken, zoals een Horeca netwerk, een Sport netwerk, een Tankstation netwerk en een Jongerennetwerk waar u uw campagne kunt voeren.

Powderbox biedt automaten aan die u creatief kunt restylen tot een sterk marketing kanaal. Powderbox biedt oplossingen voor specifieke producten die niet in een reguliere vending machine kunnen worden verkocht. De volledige Mediabox kan desgewenst opnieuw worden ontworpen.

Contact
Shop
onze oplossingen
onze oplossingen