Extra Services:

Extra services van Powderbox biedt op maat gemaakte Creative Vending Solutions. Afhankelijk van uw wensen kunt u bij de aankoop van een vending machine kiezen uit de volgende diensten:

  • Service contract: Installatie, Onderhoud en Storingen en/ of navullen

  • Producten: keuze uit meer dan 50 producten of uw eigen producten om in uw Mediabox te verkopen

  • Ontwerp: Ontwerpen van Machine, Verkoopdoosjes, Coupons, Advertentie

extra services

Vending Services:

Bij Powderbox kunt u alle kanten op. Powderbox verkoopt, verhuurt en exploiteert vending machines. Bij iedere keuze die u maakt past een op maat gemaakt service model, waardoor u geen omkijken heeft naar mogelijk onderhoud of storingen. Powderbox biedt u deze extra services aan:

Service contract:

Bij de aankoop van een vending machine kunt u tegen lage kosten een Service contract afsluiten. Hierdoor heeft u geen omkijken meer bij een eventuele storing en/ of het vervangen van onderdelen van de machine. U heeft een telefonische storingsdienst en de voorrijkosten en het werkloon tijdens een storing zijn inbegrepen. Het Servicepakket biedt u de garantie op onderhoud en storingen en het

Ontwerp:

De vending machine kan volledig in uw eigen huisstijl worden ontworpen, waardoor u er een echte MEDIABOX van maakt. De kap van de Mediabox kan worden gespoten in verschillende kleuren. Daarnaast kan er eventueel een speciaal ontworpen folie/ sticker worden geprint en gedeeltelijk over de MEDIABOX worden gemonteerd. De MEDIABOX heeft 1 of meerdere advertentieruimtes waarin u nog een corporate of product uiting kunt plaatsen of een promotionele actie kunt doen.

Powderbox biedt u als extra services tegen lage kosten de mogelijkheid uw Mediabox te ontwerpen. Hieronder vallen de folie/sticker, de advertentie in het reclamevenster, Productlabels, de doosjes waarin de producten worden verkocht en eventueel de toegevoegde kortingscoupon of informatieflyer aan de doosjes.

Producten: 

Als extra services biedt Powderbox de mogelijkheid om verschillende producten in de vending machines te verkopen. Powderbox biedt u de mogelijkheid om uit ons assortiment van meer dan 50 producten te kiezen of uw eigen producten te verkopen. U maakt een keuze uit verschillende producten en Powderbox levert deze producten aan in uw eigen gevulde doosjes. Powderbox zorgt dus voor de producten, de doosjes en het vullen van de doosjes. U verkoopt de producten met een ruime marge, waardoor bij de verkoop vanaf 1 product per dag al geld verdient.

Contact
Shop
extra services