Automaten voor de verkoop van Food en Non Food artikelen

Automaten of vending machines zijn een goedkope manier om een mooie extra service te bieden aan uw klanten. Vanaf 1 producten per dag kost het u zelfs niets en kunt u er geld mee verdienen.

  • Automaten zijn van topkwaliteit

  • Automaten zijn overal te plaatsen (Indoor & Outdoor)

  • Automaten worden wereldwijd op duizenden locaties gebruikt

  • Automaten zijn van dik roestvrij staal en daardoor hufterproof

  • A-kwaliteit onderdelen en daardoor een lange levensduur

  • Automaten hebben een strak, robuust design

Automaten

Automaten voor Food & Non Food artikelen

Wanneer u een extra service wilt bieden aan uw klanten of personeel dan bieden veel organisaties automaten ofwel vending machines aan. Powderbox richt zich op automaten waarin “Essentials for on the Go” worden verkocht, zoals een automaat met verschillende verzorgingsproducten zoals: Deodorant, Tandenborsteltjes, Parfum, Tampons en Condooms, maar ook Elektronische Gadgets, Drinken, Wasstraatdoekjes, Etenswaren of Snoepgoed worden verkocht.

Een automaat voor verzorgingsproducten, luiers, tampons,mondkapjes of  condooms is een ideale manier om producten te verkopen, omdat u onze vending automaten in kunt zetten als MEDIA-, PROMOTIE-, SERVICE-, EN VERKOOPKANAAL. De vending machines van Powderbox zijn esthetisch, modern en opvallend. Echter niet alleen de uiterlijke kenmerken van de automaten zijn uniek. Ook de fysieke kenmerken van de automaten zijn van topkwaliteit. Niet voor niets worden onze automaten wereldwijd op duizenden locaties verkocht, verhuurd of geëxploiteerd, waaronder Australië, Nieuw Zeeland, Groot Brittanië en Frankrijk. Powderbox is distributeur van deze automaten voor Nederland.

Powderbox levert boxen die al 50 jaar zijn door ontwikkeld. Powderbox verkoopt verschillende varianten vending automaten voor verschillende producten. Alle machines van Powderbox zijn volledig van dik roest vrij staal gemaakt en zijn daardoor hufterproof. De kap of behuizing van de automaat is zo ontworpen dat deze niet opengebroken kan worden. Ideaal tegen vandalisme. Machine onderdelen zijn gemaakt van topkwaliteit, waardoor bijvoorbeeld het vastlopen van de een product tot een minimum beperkt blijft.

Powderbox heeft verschillende automaten in haar assortiment die allemaal geschikt zijn om in uw eigen huisstijl te ontwerpen. Powderbox verkoopt en verhuurt elektronische en mechanische machines, waarin 1 tot en met 6 verschillende producten verkocht kunnen worden. De mechanische machines, waarin 1 tot 4 verschillende producten kunnen worden verkocht, zijn vergelijkbaar met de klassieke condoom automaat.Deze worden vaak ingezet voor de verkoop van producten als condooms, tampons en luiers, maar  ook voor paracetamol, brillen en wegwerpcamera’s. Geen elektronica, geen accu en goedkoper dan de elektronische automaten.

In de Elektronische machines kunnen diverse verschillende producten worden verkocht. Mooi design met een roestvrijstalen kap of LCD scherm die per reclamecampagne gewisseld kan worden. Door middel van het LCD scherm is het natuurlijk ook mogelijk diverse boodschappen en advertenties te laten weergeven. Door de elektronica kan onder andere de afzet en omzet kunnen per kolom worden gemeten en wordt weergegeven wanneer producten wel of niet zijn uitverkocht.  Mogelijkheden tot contactloos betalen zijn vandaag de dag niet meer weg te denken en veel automaten bieden deze optie tegenwoordig.

In de Heavy Duty machines kunnen 36 tot 48 producten en soms zelfs veel meer afhankelijk van de maatvoering van de producten. Deze automaten zijn (volledig) digitaal en werken op 220V. Door de elektronica kan onder andere de afzet en omzet kunnen per kolom worden gemeten en wordt weergegeven wanneer producten wel of niet zijn uitverkocht. Locaties voor dit soort automaten zijn ideaal waar zich veel (store) traffic bevind. Openbare gelegenheden zijn daarom erg interessant voor dit soort automaten.

Interesse? Bekijk alle vending machines in de shop en vraag een offerte aan.

Shop
Contact