PBWS Box

De PBWS Box is volledig digitaal en accepteert alleen cashless payments. Alles van cashflow tot voorraadmanagement beheer je in de backoffice. PBWS Box -en  kunnen als ondersteuning een extra service bieden aan uw locatie. Als horeca locatie, zwembad, ziekenhuis, winkelcentrum, speeltuin of andere publieke plaats kunt u uw eigen PBWS Box ontwerpen en dit als extra service aanbieden aan uw bezoekers. Deze belangrijke extra service zorgt voor een hoge betrokkenheid bij bezoekers hetgeen een positieve merkbeleving creëert. Bovendien bieden de producten een extra verzorging wat ten goede komt aan de Hygiëne voor de desbetreffende persoon en of andere.  De kosten van de machine en het onderhoudscontract zijn laag en u verdient een mooie marge op de producten.

Een PBWS Box is tevens leverbaar als spiraal en koloms-automaat en wordt geleverd in de basiskleuren  zwart en/of met  RVS grijze lijsten. De kap heeft ruimte waarop u uw eigen corporate campagne kunt voeren of informatie over u locatie kwijt kunt.

Met een PBWS Box biedt u uw bezoekers een ideale service. Als u een paar items per dag verkoopt, kost deze service u helemaal niets. Door het aanbieden van bijvoorbeeld Mondkapjes of Desinfectiegel kan het bijvoorbeeld in tijden zoals met een uitbraak van een virus zoals bijvoorbeeld het Corona, extra bescherming en hygiëne bieden, maar ook in tijden van een normale griep en of andere ziekte bieden de producten extra bescherming.

PBWS Box

Kenmerken PBWS Box:

Door een goede samenwerking met een van de fabrieken waar Powderbox deze automaten laten ontwikkelen is er een ruime keuze voor de configuratie. We produceren met klein “10” en groot scherm “19” inch touchscreen. Mogelijkheden zijn nog om er een screensaver op te zetten zodat in ruststand uw bedrijfslogo zichtbaar is voor uw klanten en bezoekers.

Hoe dit werkt voor uw klant: 99% van de bevolking heeft weleens iets besteld bij de MC donalds of KFC, in feite werkt het precies hetzelfde. U maakt een keuze door op de afbeelding van uw product of producten te kiezen vervolgens stop je ze in het winkelmandje. Voor betaling gaat u naar de checkout, afrekenpagina u houdt uw betaalkaart of smartphone/watch voor de pinterminal en de automaat geeft na akkoord de producten uit.

De automaten kunnen geleverd worden met een voet / pilaar of u kiest ervoor om de automaat aan de muur te hangen. De automaat is volledig digitaal en vereist een internetaansluiting met 220V stroomcontactpunt.

Wilt u andere soorten boxen aanbieden aan uw klanten, neem dan eens een kijkje in de shop.

  • Esthetische opvallende box voor Essentials on the GO !

  • PBWS Box in eigen corporate huisstijl te customizen !

  • Digitale Automaat !

  • Verwarmingselementen als optie voor outdoor protectie !

  • Leverbaar als Spiraal of Kolomsautomaat (verkoop verpakte doosjes)

  • Leverbaar met Voet of Standaard als optie !

  • Contactloos betalen NFC of met Apple of Google Pay

  • leverbaar in “10” of “19” inch touchscreen !

  • Behuizing leverbaar in basiskleur zwart en / of grijze lijsten !

  • Backofficeprogramma waarin u inzage heeft voor: Cashflows, Prijsinstellingen, maar ook Voorraadmanagement !

PBWS Touchshowcase
Contact
Shop